Naturlig og klimavenlig isolering til jeres hus

Screentek ApS har siden efteråret 2021 været med til at formidle budskabet om de biobaseret og bæredygtige byggematerialer fra WoodFiber i Tølløse. Woodfiber leverer træfiber produkter i alle afskygninger, lige fra undertag og vindspærre, til isolering i både batts, plader og indblæsningsisolering. Derudover fører Woodfiber også en del andre produkter, som gør det muligt at sammensætte råhuset stort set kun af produkter fra Woodfiber, og deres systemløsninger og brandtest.

Woodfiber placeholder 1
Woodfiber placeholder 4
- Woodfiber - Screentek ApS - Woodfiber placeholder 5

Interessen for brugen af biobaseret og naturmaterialer, er stigende i en grad som aldrig før. Hvordan man bygger med dem og sammensætter materialer efterspørges, derfor har Screentek lavet aftale med Woodfiber om afd. I Nordjylland. Herfra vil vi yde rådgivningen i brugen af produkterne fra Woodfiber, samt salg af disse.

Screentek har i marts 2022 ansat Bygningsdesigner Jonas Bengtson. Jonas har designet bygninger med blandt andet produkterne fra WoodFiber, et af projekterne som Screentek er kommet med i, er det nye Snoezelhuset i Helsingør. Her har Jonas beregnet LCA og vist et CO2 forbrug ca. 5 kg CO2 pr. m2/år, hvilket er ekstremt lavt forhold til at bygningsreglement kravet i 2023 er 12 kg CO2 pr. m2/år.

Screentek har flere arbejds områder, derfor ønskes fagområderne adskilt. Derfor får Jonas får sin egen afdeling på Sjælland hvor han varetager kunderne i CoreHome ApS, som er en del af Screentek ApS. I CoreHome vil Jonas designe og projektere klimavenlige bygninger og projekter, i biobaseret og naturlige materialer, hvor CO2 reduktion og kvalitet er i fokus. 

 
- Woodfiber - Screentek ApS - Woodfiber placeholder 2
- Woodfiber - Screentek ApS - Natureplus certifikat
Woodfiber er natureplus certificeret – se certifikatet her