- Screentek indgår rammeaftale med Holdensen Rådgivning - Screentek ApS - Holdensen u subline lys gr├©n v01 600x84 1

&

- Screentek indgår rammeaftale med Holdensen Rådgivning - Screentek ApS - screentek logo stor

Holdensen og Screentek har indgået en aftale om udførelse af kortlægninger i Nordjylland. Begge parter ønsker at kunne hjælpe kunderne hurtigt og effektivt, når der kræves kortlægninger af ejendomme inden ombygning eller nedrivning. 

Geografisk er det en fordel for Holdensen. Holdensen stræber sig på at have hurtig levering, og med samarbejdet kan de nu også rykke ud med kort varsel i Nordjylland. Mange kunder er ikke klar over lovgivningen for området, og bliver først opmærksom på kravet om en miljøkortlægning, når nedrivningen allerede er gået ind i den indledende fase, derfor er det vigtigt at kunne hjælpe kunderne videre hurtigst muligt. Screentek får derfor en fordel ved samarbejdet, da det er muligt at levere branchens bedste miljørapport efter kun fem dage. 

Screentek kan nemlig benytte det digitale værktøj Milva under kortlægningen.  Programmet er udviklet af Team Milva ved Holdensen selv, og det løfter kvaliteten af miljøkortlægninger til et nyt og hidtil uset niveau. Registreringen er hurtig og effektiv, og der opnås tidsbesparelser undervejs i hele processen fordi, at man har automatiseret mange manuelle opgaver. Den endelige rapport, som Milva selv skriver, er online og interaktiv, hvilket gør det nemmere at finde de relevante informationer og danne sig et overblik – en enorm opgradering fra branchens velkendte PDF-rapport. 

Holdensens samarbejde med Johnny Vittrup blev indgået ved årsskiftet 2022, og allerede nu er der kortlagt mange bygninger i Nordjylland med Milva.